Pikantiška kalakutiena su avokadu ir mango pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Pikantiška kalakutiena su avokadu ir mango

Aštri kalakutiena su avokadais ir mangais - patiekalas egzotiškų skonių ir maisto derinių mėgėjams. Vaisiai mėsai suteiks subtilaus saldaus skonio, o česnakas - aštrumo. Marinatas, kurio pagrindą sudaro ananasų sultys ir sojų padažas, yra patiekalo akcentas. Kad kalakutiena būtų sultinga, ją reikėtų marinuoti bent 4 valandas.
Gaminimo laikas
410 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikantiška kalakutiena su avokadu ir mango Žingsnis 1
Marinuokite kalakutieną. Sumaišykite imbierą su česnaku, ananasų ir laimo sultimis, puse sojų padažo ir medumi. Sudėkite mėsą į marinatą, uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms. Keletą kartų mėsą apverskite.

Žingsnis 2

Pikantiška kalakutiena su avokadu ir mango Žingsnis 2
Paruoškite kalakutą. Sudėkite kalakutienos gabalėlius į karščiui atsparią formą, apšlakstykite 2 valgomaisiais šaukštais aliejaus ir užpilkite marinatu. Pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 3

Pikantiška kalakutiena su avokadu ir mango Žingsnis 3
Paruoškite vaisių salotas. Avokadų ir mangų minkštimą sumaišykite su svogūnais, apšlakstykite likusiu aliejumi, sojų padažu ir citrinų sultimis. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos