Publikavimo data: 2024-06-08
Pikantiška vištiena, įdaryta obuoliais ir abrikosais
Ruošiant pateiktą įdarytą vištieną naudojami geriausi skoniai - obuoliai, abrikosai, medus, česnakas, karis ir kiti prieskoniai. Dėl to iš orkaitės ištrauktas viščiukas skleidžia neįtikėtinai apetitą keliantį skonių pliūpsnį. Ant šventinio stalo jis užima garbingą vietą tarp kitų patiekalų. Tačiau tokią vištieną galima ruošti ir šeimos vakarienei, kad pavaišintumėte artimuosius skania ir sultinga mėsa.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos faršą. Obuolius supjaustykite pusžiedžiais, abrikosus - gabalėliais, česnako skilteles palikite.
Žingsnis 2
Vištieną aptepkite majonezu ir medumi. Į vidų sudėkite vaisius ir česnakus. Uždarykite pilvą, kad kepant įdaras liktų viduje.
Žingsnis 3
Pašaukite vištieną į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Temperatūrą sumažinkite iki 180 laipsnių. Kepkite 45 minutes.
Kategorijos