Pikantiška vištiena, įdaryta obuoliais ir abrikosais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pikantiška vištiena, įdaryta obuoliais ir abrikosais

Ruošiant pateiktą įdarytą vištieną naudojami geriausi skoniai - obuoliai, abrikosai, medus, česnakas, karis ir kiti prieskoniai. Dėl to iš orkaitės ištrauktas viščiukas skleidžia neįtikėtinai apetitą keliantį skonių pliūpsnį. Ant šventinio stalo jis užima garbingą vietą tarp kitų patiekalų. Tačiau tokią vištieną galima ruošti ir šeimos vakarienei, kad pavaišintumėte artimuosius skania ir sultinga mėsa.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikantiška vištiena, įdaryta obuoliais ir abrikosais Žingsnis 1
Paruoškite vištienos faršą. Obuolius supjaustykite pusžiedžiais, abrikosus - gabalėliais, česnako skilteles palikite.

Žingsnis 2

Pikantiška vištiena, įdaryta obuoliais ir abrikosais Žingsnis 2
Vištieną aptepkite majonezu ir medumi. Į vidų sudėkite vaisius ir česnakus. Uždarykite pilvą, kad kepant įdaras liktų viduje.

Žingsnis 3

Pikantiška vištiena, įdaryta obuoliais ir abrikosais Žingsnis 3
Pašaukite vištieną į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Temperatūrą sumažinkite iki 180 laipsnių. Kepkite 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos