Pikantiškos kepenys su konjaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Pikantiškos kepenys su konjaku

Kepenų patiekalus būtinai reikėtų įtraukti į savo racioną, nes juose gausu baltymų, geležies, vario ir daugelio vitaminų. Šiame recepte naudingas produktas išlaiko visas savo savybes, be to, jis labai skanus. Jį taip pat lengva paruošti, jis nebrangus. Apskritai tai patiekalas, kuris visada padės, kai trūksta laiko, ir skaniai pamaitins visą šeimą. Beje, kepenėlių patiekalų yra ir restorane ar šventiniame serviravime.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (42 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikantiškos kepenys su konjaku Žingsnis 1
Kepenėles supjaustykite storais šiaudeliais. Pamirkykite jas miltų ir druskos mišinyje ir dėkite į karštą keptuvę. Kepkite augalinio aliejaus ir sviesto mišinyje po 1,5 min. iš kiekvienos pusės ir perkelkite į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Pikantiškos kepenys su konjaku Žingsnis 2
Išvirkite spagečius, nuplaukite ir sudėkite į lėkštę. Viduryje padarykite įdubimą kepenims.

Žingsnis 3

Pikantiškos kepenys su konjaku Žingsnis 3
Kepenėles grąžinkite į karštą keptuvę, supilkite brendį ir iš karto išmaišykite. Kai alkoholis išgaruos, sudėkite kepenis į paruoštą ertmę ant spagečių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos