Publikavimo data: 2024-06-16
Pikantiškos kepenys su konjaku
Kepenų patiekalus būtinai reikėtų įtraukti į savo racioną, nes juose gausu baltymų, geležies, vario ir daugelio vitaminų. Šiame recepte naudingas produktas išlaiko visas savo savybes, be to, jis labai skanus. Jį taip pat lengva paruošti, jis nebrangus. Apskritai tai patiekalas, kuris visada padės, kai trūksta laiko, ir skaniai pamaitins visą šeimą. Beje, kepenėlių patiekalų yra ir restorane ar šventiniame serviravime.
Žingsnis 1
Kepenėles supjaustykite storais šiaudeliais. Pamirkykite jas miltų ir druskos mišinyje ir dėkite į karštą keptuvę. Kepkite augalinio aliejaus ir sviesto mišinyje po 1,5 min. iš kiekvienos pusės ir perkelkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius, nuplaukite ir sudėkite į lėkštę. Viduryje padarykite įdubimą kepenims.
Žingsnis 3
Kepenėles grąžinkite į karštą keptuvę, supilkite brendį ir iš karto išmaišykite. Kai alkoholis išgaruos, sudėkite kepenis į paruoštą ertmę ant spagečių.
Kategorijos