Publikavimo data: 2025-08-17
Pikantiškos marinuotų agurkų, pomidorų ir bulvių salotos
Naminiai marinuoti agurkai rusams yra kultas. Daugelis žmonių šiam procesui skiria labai daug laiko ir pastangų. Rauginimas yra seniausias maisto konservavimo būdas. Nedideliais kiekiais marinuoti agurkai padeda pagerinti medžiagų apykaitą ir virškinimo procesus. Juose gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų, pagaliau jie labai skanūs. Šiandien aptarsime raugintų agurkų, virtų bulvių ir pomidorų salotų gaminimo receptą. Šiame pikantiškame patiekale dera ir šviežių, ir marinuotų daržovių skonis. Būtinai išbandykite!
Žingsnis 1
Marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais. Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite žoleles. Smulkiai supjaustykite pomidorus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, agurkus, pomidorus, svogūnus ir žoleles. Sudėkite žoleles ir česnaką. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir apšlakstykite augaliniu aliejumi. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos