Publikavimo data: 2024-06-09
Pikantiškos pomidorų, morkų ir svogūnų salotos
Pomidorų, morkų ir svogūnų salotos yra labai spalvingos ir gražios, o svarbiausia - labai sveikos, nes jose yra organizmui reikalingų vitaminų ir mikroelementų. Salotos bus geras priedas ir prie mėsos patiekalų, pavyzdžiui, kebabų, ir prie traškių keptų bulvių. Šias salotas taip pat idealiai tinka įtraukti į PP valgiaraštį sveiką gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais. Susmulkinkite morkas plonais griežinėliais arba sutarkuokite jas korėjietiška morkų tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į dubenį. Salotas apšlakstykite aliejumi, pagal skonį įberkite druskos, cukraus, pipirų, jei reikia, šiek tiek acto. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos