Publikavimo data: 2025-08-17
Piluskiniai kopūstai
Greitas ir paprastas skanių marinuotų kopūstų receptas.
Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius kopūsto lapus, pašalinkite šerdį ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 5
Burokėlius, kopūstus, morkas ir česnakus sudėkite į indą (man patinka marinuoti stikliniame stiklainyje), sandariai užspausdami, sluoksniais. Sluoksnius kaitaliokite, kol baigsis ingredientai.
Žingsnis 6
Paruoškite marinatą: karštame vandenyje ištirpinkite cukrų, druską, actą ir aliejų.
Žingsnis 7
Kopūstus užpilkite marinatu.
Žingsnis 8
Uždenkite stiklainį rankšluosčiu ir palikite 12 valandų kambario temperatūroje. Po to laikykite šaldytuve.
Kategorijos