Piluskiniai kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Piluskiniai kopūstai

Greitas ir paprastas skanių marinuotų kopūstų receptas.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
35 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius kopūsto lapus, pašalinkite šerdį ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 3
Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 5

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 5
Burokėlius, kopūstus, morkas ir česnakus sudėkite į indą (man patinka marinuoti stikliniame stiklainyje), sandariai užspausdami, sluoksniais. Sluoksnius kaitaliokite, kol baigsis ingredientai.

Žingsnis 6

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 6
Paruoškite marinatą: karštame vandenyje ištirpinkite cukrų, druską, actą ir aliejų.

Žingsnis 7

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 7
Kopūstus užpilkite marinatu.

Žingsnis 8

Piluskiniai kopūstai Žingsnis 8
Uždenkite stiklainį rankšluosčiu ir palikite 12 valandų kambario temperatūroje. Po to laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos