Publikavimo data: 2024-04-06
Pipirai su grybais ir lydytu sūriu
Paprikos, įdarytos grybais, yra elementarus patiekalas, kuris visada pavyksta net pradedantiesiems. Paprikos, įdarytos grybais, kepamos orkaitėje ir suteikia neįtikėtiną skonį. Lydytas sūris, svogūnai ir grybai - tai tikra kulinarinė "bomba", užtaisyta saldžiosiomis paprikų salotomis. Pirma, tai labai skanu, o antra, gaunasi sveikas patiekalas. Jį mėgsta vegetarai ir sveikos gyvensenos šalininkai.
Žingsnis 1
Paruoškite paprikas. Perpjaukite jas per pusę, išimkite sėklas ir odeles.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol taps skaidrūs. Svogūnus atidėkite į šalį. Pievagrybius supjaustykite plokštelėmis. Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. Susmulkinkite česnaką. Kai grybų skystis išgaruos, į keptuvę sudėkite česnaką. Kepkite 3 minutes, nukelkite nuo ugnies. Pakepintus svogūnus sumaišykite su grybais ir majonezu, druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Įdarykite paprikas ir pašaukite jas į orkaitę. Kiekvieną paprikos pusę pripildykite grybų įdaru. Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi, sudėkite ant jos įdarytas paprikas ir 30 min. kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos ant kiekvienos paprikos puselės uždėkite po gabalėlį sūrio.
Kategorijos