Publikavimo data: 2024-04-14
Pipirų barščiai
Barščiai yra populiari sriuba rusų, ukrainiečių ir baltarusių virtuvėse. Dėl paprikų barščiai tampa ypač aromatingi ir sotūs. Barščius su paprikomis patiekite karštus, su smulkiai supjaustyta zalenia ir grietine.
Žingsnis 1
Paimkite nedidelį kopūstą ir jį smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius reikia smulkiai sutarkuoti.
Žingsnis 3
Svogūnas ir česnakas turi būti smulkiai supjaustyti.
Žingsnis 4
Supjaustykite bulves ir paprikas griežinėliais.
Žingsnis 5
Paruoškite sultinį ant vištienos šlaunelės su lauro lapu. Kai mėsa išvirs, nuimkite ją nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 6
Pakepinkite svogūnus ir morkas, tada sudėkite česnaką ir viską kartu kepkite apie tris minutes.
Žingsnis 7
Sudėkite burokėlius, pomidorų pastą ir pusę puodelio sultinio. Viską gerai išmaišykite ir šiek tiek pavirkite.
Žingsnis 8
Į keptuvę sudėkite supjaustytas paprikas. Retkarčiais pamaišydami troškinkite daržoves 3-5 minutes.
Žingsnis 9
Į verdantį sultinį įmeskite kopūstus, mėsą ir bulves.
Žingsnis 10
Į sultinį įpilkite virtą kepsnį, druską, cukrų ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 11
Dar 5 minutes pavirkite sriubą ir leiskite jai prisitraukti. Gero apetito!
Kategorijos