Pipirų kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pipirų kepsnys

Pipirų kepsnys yra vienas iš aromatingiausių ir pikantiškiausių jautienos kepsnių. Šis kepimo būdas ypatingas tuo, kad mėsa prieš kepant tiesiog apvoliojama pipiruose. Siekiant sušvelninti aštrumą, kepsnys patiekiamas su bulvių, grybų ir daržovių garnyrais, taip pat su grietinėlės arba grietinės padažu. Kepsnį galima kepti įvairiai, tačiau jis bus ypač sėkmingas, jei bus retas, t. y. mėsos viduje temperatūra neviršys 45 laipsnių Celsijaus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
280 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pipirų kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Paruoštus kepsnius patepkite alyvuogių aliejumi, įtrinkite druska ir 5 pipirų prieskoniais, kad ant mėsos susidarytų stora plutelė. Įkaitinkite grilio keptuvę ir sudėkite ant jos kepsnius. Ant grotelių kepkite po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės. Tada kepsnius sudėkite į foliją, suvyniokite ir palikite 3-5 minutes pailsėti.

Žingsnis 2

Pipirų kepsnys Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį supilkite kepsnių mėsos sultis, likusias po kepimo, supilkite grietinėlę ir Dižono garstyčias. Viską sumaišykite, sudėkite į puodą ir pašildykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, Islandija, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos