Pipirų kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pipirų kepsnys

Neįtikėtino skonio jautienos kepsnys.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Pipirų kepsnys Žingsnis 1
Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų. Sudėkite sviestą ir ištirpinkite. Sudėkite filė mignon - 3-4 cm storio jautienos nugarinę.

Žingsnis 2

Pipirų kepsnys Žingsnis 2
Gausiai pagardinkite pipirais ir kepkite, kol apskrus, apie 1,5 minutės, jei norite vidutiniškai iškepti.

Žingsnis 3

Pipirų kepsnys Žingsnis 3
Apverskite ir kepkite 1,5 minutės iš kitos pusės.

Žingsnis 4

Pipirų kepsnys Žingsnis 4
Užspauskite kepsnių kraštus po 30 sekundžių. Dėkite į 150 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, Islandija, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos