Publikavimo data: 2025-08-18
Piti sriuba rusų kalba
Klasikinė azerbaidžanietiška sriuba gaminama su ėriena, o mes pagaminsime jos variaciją su kiauliena.
Žingsnis 1
Kiaulieną paskleiskite moliniuose puoduose. Trečdalį viso tūrio.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir nulupkite bulves, supjaustykite jas 2 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Paruoškite avinžirnius, nuplaukite juos, nukoškite.
Žingsnis 4
Į puodą su mėsa sudėkite saują avinžirnių, tada bulves. 1/3 puodo palikite tuščią sultiniui.
Žingsnis 5
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, nulupkite ir sutarkuokite morką. Pakepinkite juos kartu keptuvėje su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūnus ir morkas į puodus.
Žingsnis 6
Pripildykite puodus vandens arba sultinio iki kaklelio. Pagardinkite druska, pipirais ir maltu šafranu.
Žingsnis 7
Uždenkite puodus dangčiais ir siųskite į 160 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 1,5 valandos.
Kategorijos