Publikavimo data: 2024-06-08
Plikyti koldūnai su malta vištiena
Koldūnus galite gaminti su bet kokia mėsa. Pagal šį receptą tai vištiena, į kurią įdėta gabalėlis kiaulienos lašinių, kad būtų švelnesnės tekstūros. Patiekalas gaunasi skanus ir sveikas, nes vištiena yra baltymų ir vitaminų lobynas, o kiaulienos riebalai apsaugo nuo virusų. Nebijokite patiekalo kaloringumo, nes tešlos ir riebalų šiuose koldūnuose nėra daug, todėl kartkartėmis toks patiekalas turėtų būti ant mūsų stalo.
Žingsnis 1
Iš miltų, kiaušinių ir vandens užminkykite elastingą tešlą. Gerai išminkykite ją 10 minučių ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite lašinius. Pagardinkite faršą pipirais ir druska. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, lašinius ir išmaišykite. Iškočiokite tešlą, išpjaukite apskritimus. Ant kiekvieno jų dėkite maltos mėsos ir užspauskite kraštus pusmėnuliu. Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir užvirę virkite 5 minutes.
Kategorijos