Publikavimo data: 2024-06-08
Ploni lašinių griežinėliai su adžika
Ploni lašinių griežinėliai su adžika - tai iš abiejų pusių akordeonu perpjauti lašiniai, marinuoti druskoje ir prieskoniuose, iš vienos pusės įdaryti krapais ir česnakais, iš kitos - adžika. Šis patiekalas yra labai sodraus, švelnaus ir minkšto skonio. Prieskoniai suteikia patiekalui pikantiškumo ir viliojančio skonio.
Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite krapų žoleles. Nulupkite česnaką ir padalykite jį į skilteles. Paimkite 4 skilteles ir išspauskite jas per česnakų presą.
Žingsnis 2
Perpjaukite lašinius iš vienos ir kitos pusės taip, kad susidarytų akordeonas. Marinuokite druskoje ir pipiruose. Į vienos pusės įpjovas įdėkite krapų ir česnakų, o į kitos pusės - adžikos.
Žingsnis 3
Suvyniokite lašinius į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 2 dienoms. Praėjus šiam laikui papildomai įdėkite indą į šaldiklį. Taip lašiniai bus geriau supjaustyti. Tada galėsite patiekti.
Kategorijos