Ploni lašinių griežinėliai su adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ploni lašinių griežinėliai su adžika

Ploni lašinių griežinėliai su adžika - tai iš abiejų pusių akordeonu perpjauti lašiniai, marinuoti druskoje ir prieskoniuose, iš vienos pusės įdaryti krapais ir česnakais, iš kitos - adžika. Šis patiekalas yra labai sodraus, švelnaus ir minkšto skonio. Prieskoniai suteikia patiekalui pikantiškumo ir viliojančio skonio.
Gaminimo laikas
2880 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
781 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
85 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ploni lašinių griežinėliai su adžika Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite krapų žoleles. Nulupkite česnaką ir padalykite jį į skilteles. Paimkite 4 skilteles ir išspauskite jas per česnakų presą.

Žingsnis 2

Ploni lašinių griežinėliai su adžika Žingsnis 2
Perpjaukite lašinius iš vienos ir kitos pusės taip, kad susidarytų akordeonas. Marinuokite druskoje ir pipiruose. Į vienos pusės įpjovas įdėkite krapų ir česnakų, o į kitos pusės - adžikos.

Žingsnis 3

Ploni lašinių griežinėliai su adžika Žingsnis 3
Suvyniokite lašinius į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 2 dienoms. Praėjus šiam laikui papildomai įdėkite indą į šaldiklį. Taip lašiniai bus geriau supjaustyti. Tada galėsite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos