Pollocko kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Pollocko kotletas

Daugelis žmonių nemėgsta lašišų dėl jų sausumo ir nykaus skonio. Iš tiesų ši žuvis turi mažai riebalų, bet daug vitaminų, ypač jodo. Jei žinote, kaip tinkamai paruošti lašišą, gausite skanų ir švelnų patiekalą. Poliako sudėtyje nėra kietų skaidulų, tačiau, kad filė taptų sultinga, ją, kaip ir mėsą, reikia kruopščiai išmušti. Pagal šį receptą iškeptos silkės kotletai būna apetitiški, sultingi ir dietiniai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pollocko kotletas Žingsnis 1
Paruoškite lašišas. Padėkite filė ant lentelės, uždenkite maistine plėvele arba celofanu ir švelniai apskrudinkite. Tada supjaustykite 4-5 cm pločio griežinėliais. Pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Pollocko kotletas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Keptuvėje aliejuje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 3

Pollocko kotletas Žingsnis 3
Paruoškite lašišų kotletus. Ant vienos skerdenos filė gabalėlių uždėkite svogūnų. Uždenkite antros žuvies gabalėliais. Į tris atskiras lėkštes supilkite miltus, sėlenas ir plaktą kiaušinį. Gabalėlius pamerkite į miltus, tada į kiaušinį ir sėlenas. Virkite garuose 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos