Publikavimo data: 2024-04-02
Pomidorai, įdaryti grybais
Įdarui tinka ne visi pomidorai. Yra kelios veislės, kurios tam puikiai tinka. Tai "Rerra", "Strypet Staffer". Jų privalumas yra tas, kad sėklos yra viduryje ir jas lengva išvalyti paprastu arbatiniu šaukšteliu. Minkštimui pašalinti geriau naudoti įrankius aštriomis briaunomis. Taip bus galima nesusmulkinti kraštų, o pomidorai liks gražūs ir sveiki.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite svogūną, kol taps auksinis. Sudėkite grybus. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 3 minutes. Įmaišykite krapus ir supilkite grietinėlę. Kai skystis užvirs perpus, suberkite česnaką ir išjunkite ugnį. Sudėkite grybų mišinį su duona, kiaušiniu ir 2/3 sūrio. Pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite pomidorus su įdaru. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į kiekvieną pomidorą įdėkite po nedidelį kiekį grybų įdaro. Ant viršaus užbarstykite likusį sūrį. Pasiųskite indą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos