Publikavimo data: 2024-09-16
Pomidorai, įdaryti kiaušiniais ir svogūnais per 10 minučių
Užkandžiams rekomenduojama pirkti nedidelius pomidorus storomis sienelėmis. Galite imti skirtingų spalvų, bet maždaug vienodo dydžio veisles, kad įdaryti pomidorai ant šventinio stalo atrodytų harmoningai. Kokybiški ir skanūs pomidorai visada būna vienodos ir natūralios spalvos. Net ir žiemą pomidorai ant prekystalio turėtų skleisti malonų aromatą. Priešingu atveju pomidorai bus neskanūs ir vandeningi.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius užkandžiui. Kiaušinius sudėkite į puodą su šaltu vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies ir užvirinkite vandenį. Kiaušinius virkite 10 minučių, po to atvėsinkite šaltame vandenyje ir nulupkite. Tada juos sutarkuokite ant smulkia tinklelio tarkos.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite kiaušinius su majonezu, druska ir pipirais. Į dubenį su likusiais ingredientais sudėkite žaliuosius svogūnus. Švelniai išmaišykite įdarą. Pomidorus šaukšteliu įdarykite kiaušinių ir svogūnų mišiniu.
Kategorijos