Publikavimo data: 2025-08-19
Pomidorai, įdaryti petražolėmis
Saldžiai aštraus skonio ir malonaus aromato petražolės pagardina patiekalą ir daro jį labai gardų. Petražolės netinka desertams. Kituose patiekaluose jos puikiai dera su mėsa, daržovėmis, grūdais ir kitais produktais. Paruoškite petražolėmis įdarytus pomidorus. Užkandis gaunasi originalus, sotus ir skanus. Pomidorai su įdaru šiek tiek pakepinami orkaitėje, o tai geriausiai veikia petražolių skonį, kuris tampa dar ryškesnis.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite pomidorais. Aštriu peiliu nupjaukite viršutinį pomidorų sluoksnį. Minkštimą nukrapštykite nepažeisdami sienelių. Gautus kekes apverskite aukštyn kojomis ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų sulčių perteklius.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kepkite vištienos filė aliejuje, kol apskrus. Apibarstykite druska. Paruoštą mėsą smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su česnaku, sūriu, majonezu ir petražolėmis. Įdarą pagardinkite pipirais ir supilkite citrinos sultis.
Žingsnis 3
Įdarykite pomidorus. Įdarą nedideliu gumulėliu sudėkite į statines. Uždenkite dangteliais. Dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 160 laipsnių temperatūroje 7-10 minučių.
Kategorijos