Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais - įdomus ir lengvas užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui ar švediškam stalui. Įdaras tokiems pomidorams gaminamas iš svogūnų, česnakų, žolelių ir pomidorų minkštimo. Ant viršaus pomidorai padengiami traškia džiūvėsėlių plutele. Užkandį labai lengva paruošti ir jis užims tik 25 minutes jūsų laiko. Įdėkite į jį sūrio ir grybų, tada jis taps dar skanesnis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 1
Nupjaukite pomidorų viršūnėles ir šaukštu išimkite šerdis. Jų neišmeskite, jos pravers įdarui.

Žingsnis 2

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 2
Susmulkinkite petražoles ir susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 4

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite pomidorų šerdis ir 5 min. pakepinkite jas su svogūnais ir česnakais augaliniame aliejuje. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 5
Įdarą sumaišykite su smulkintomis petražolėmis ir juo įdarykite pomidorus.

Žingsnis 6

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 6
Ant džiūvėsėlių pabarstykite įdarą ir į kiekvieną pomidorą įdėkite po šaukštelį sviesto.

Žingsnis 7

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 7
Sudėkite pomidorus į kepimo indą, išklotą pergamentiniu popieriumi, ir uždenkite viršūnėlėmis. Pasiųskite pomidorus kepti į orkaitę 10-15 minučių.

Žingsnis 8

Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais Žingsnis 8
Pomidorus sudėkite ant šviežių salotų lapų ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis. Papuoškite lėkštę šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos