Publikavimo data: 2024-03-23
Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais
Pomidorai, įdaryti svogūnais ir česnakais - įdomus ir lengvas užkandis, puikiai tinkantis šventiniam stalui ar švediškam stalui. Įdaras tokiems pomidorams gaminamas iš svogūnų, česnakų, žolelių ir pomidorų minkštimo. Ant viršaus pomidorai padengiami traškia džiūvėsėlių plutele. Užkandį labai lengva paruošti ir jis užims tik 25 minutes jūsų laiko. Įdėkite į jį sūrio ir grybų, tada jis taps dar skanesnis.
Žingsnis 1
Nupjaukite pomidorų viršūnėles ir šaukštu išimkite šerdis. Jų neišmeskite, jos pravers įdarui.
Žingsnis 2
Susmulkinkite petražoles ir susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite pomidorų šerdis ir 5 min. pakepinkite jas su svogūnais ir česnakais augaliniame aliejuje. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Įdarą sumaišykite su smulkintomis petražolėmis ir juo įdarykite pomidorus.
Žingsnis 6
Ant džiūvėsėlių pabarstykite įdarą ir į kiekvieną pomidorą įdėkite po šaukštelį sviesto.
Žingsnis 7
Sudėkite pomidorus į kepimo indą, išklotą pergamentiniu popieriumi, ir uždenkite viršūnėlėmis. Pasiųskite pomidorus kepti į orkaitę 10-15 minučių.
Žingsnis 8
Pomidorus sudėkite ant šviežių salotų lapų ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis. Papuoškite lėkštę šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Kategorijos