Publikavimo data: 2025-08-18
Pomidorai, įdaryti varške
Tradiciškai pomidorai įdaryti varške ir česnakais. Tačiau saldžių varškės užkandžių mėgėjams tikrai patiks pieno produkto derinys su sultenėmis. Siekiant suteikti malonų pikantišką skonį, recepte naudojamas cinamonas. Grietinę patiekale galima pakeisti graikišku ar bet kokiu kitu natūraliu jogurtu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutrinkite varškę blenderiu, sumaišykite ją su cinamonu, druska, cukrumi ir sultenėmis. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pagaminkite patiekalą. Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Nupjaukite pomidorų viršūnėles. Arbatiniu šaukšteliu išimkite minkštimą. Įdarykite pomidorus varške, ant viršaus užpilkite grietinės. Uždenkite viršūnėlėmis. Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite pomidorus ir kepkite 10 minučių.
Kategorijos