Pomidorai, įdaryti varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pomidorai, įdaryti varške

Tradiciškai pomidorai įdaryti varške ir česnakais. Tačiau saldžių varškės užkandžių mėgėjams tikrai patiks pieno produkto derinys su sultenėmis. Siekiant suteikti malonų pikantišką skonį, recepte naudojamas cinamonas. Grietinę patiekale galima pakeisti graikišku ar bet kokiu kitu natūraliu jogurtu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorai, įdaryti varške Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutrinkite varškę blenderiu, sumaišykite ją su cinamonu, druska, cukrumi ir sultenėmis. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Pomidorai, įdaryti varške Žingsnis 2
Pagaminkite patiekalą. Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Nupjaukite pomidorų viršūnėles. Arbatiniu šaukšteliu išimkite minkštimą. Įdarykite pomidorus varške, ant viršaus užpilkite grietinės. Uždenkite viršūnėlėmis. Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite pomidorus ir kepkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos