Publikavimo data: 2024-05-25
Pomidorai, marinuoti su česnakais
Šis marinuotų pomidorų su česnakais receptas tiks paprastų užkandžių mėgėjams. Išskirtinis šio patiekalo bruožas - greitas paruošimas, su kuriuo gali susidoroti net tie, kurie anksčiau nėra marinavę produktų. Įdomus faktas: dabar česnakai plačiai naudojami įvairiose srityse, tačiau senovės Romoje jie buvo įtraukti į karių racioną, nes tikėta, kad suteikia vyriškumo.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sudėkite krapus į dubenį, suberkite druską, cukrų, pipirus ir išmaišykite. Įpilkite acto ir 2 valgomuosius šaukštus aliejaus, dar kartą išmaišykite. Palikite mišinį, kad birūs ingredientai visiškai ištirptų.
Žingsnis 2
Paruoškite pomidorus. Supjaustykite daržovę griežinėliais arba apskritimais. Supjaustytus pomidorus ir česnakus sudėkite į salotinę. Visas pomidorų dalis aptepkite marinatu. Uždenkite maistine plėvele ir palikite patiekalą 30 minučių.
Kategorijos