Pomidorai, marinuoti su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pomidorai, marinuoti su česnakais

Šis marinuotų pomidorų su česnakais receptas tiks paprastų užkandžių mėgėjams. Išskirtinis šio patiekalo bruožas - greitas paruošimas, su kuriuo gali susidoroti net tie, kurie anksčiau nėra marinavę produktų. Įdomus faktas: dabar česnakai plačiai naudojami įvairiose srityse, tačiau senovės Romoje jie buvo įtraukti į karių racioną, nes tikėta, kad suteikia vyriškumo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorai, marinuoti su česnakais Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sudėkite krapus į dubenį, suberkite druską, cukrų, pipirus ir išmaišykite. Įpilkite acto ir 2 valgomuosius šaukštus aliejaus, dar kartą išmaišykite. Palikite mišinį, kad birūs ingredientai visiškai ištirptų.

Žingsnis 2

Pomidorai, marinuoti su česnakais Žingsnis 2
Paruoškite pomidorus. Supjaustykite daržovę griežinėliais arba apskritimais. Supjaustytus pomidorus ir česnakus sudėkite į salotinę. Visas pomidorų dalis aptepkite marinatu. Uždenkite maistine plėvele ir palikite patiekalą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, apkepai, troškiniai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, pomidorai žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos