Publikavimo data: 2024-03-27
Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai
Pomidorai su česnakais, virti per mėsmalę - universalus ir aromatingas patiekalas. Šį preparatą galima naudoti sriuboms, pavyzdžiui, sriubai ar barščiams, salotų padažui, savarankiškam padažui gaminti. Kad būtų aštriau, galima įberti šiek tiek šviežių arba džiovintų aštriųjų pipirų.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Išplautus stiklainius ir dangtelius dėkite į šaltą orkaitę, įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 120 laipsnių, po 13-15 minučių orkaitę išjunkite.
Žingsnis 3
Nulupkite česnaką.
Žingsnis 4
Pomidorus, pipirus ir česnakus sumalkite mėsmale.
Žingsnis 5
Maltas daržoves virkite 30-45 minutes.
Žingsnis 6
Likus penkioms minutėms iki kepimo pabaigos į patiekalą įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 7
Sudėkite virtas daržoves į stiklainius ir palikite 24 valandas vėsioje, tamsioje vietoje. Gero apetito!
Kategorijos