Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai

Pomidorai su česnakais, virti per mėsmalę - universalus ir aromatingas patiekalas. Šį preparatą galima naudoti sriuboms, pavyzdžiui, sriubai ar barščiams, salotų padažui, savarankiškam padažui gaminti. Kad būtų aštriau, galima įberti šiek tiek šviežių arba džiovintų aštriųjų pipirų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
26 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai Žingsnis 2
Išplautus stiklainius ir dangtelius dėkite į šaltą orkaitę, įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 120 laipsnių, po 13-15 minučių orkaitę išjunkite.

Žingsnis 3

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai Žingsnis 3
Nulupkite česnaką.

Žingsnis 4

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai Žingsnis 4
Pomidorus, pipirus ir česnakus sumalkite mėsmale.

Žingsnis 5

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai Žingsnis 5
Maltas daržoves virkite 30-45 minutes.

Žingsnis 6

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai Žingsnis 6
Likus penkioms minutėms iki kepimo pabaigos į patiekalą įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 7

Pomidorai su česnakais per mėsmalę žiemai Žingsnis 7
Sudėkite virtas daržoves į stiklainius ir palikite 24 valandas vėsioje, tamsioje vietoje. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, apkepai, troškiniai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, pomidorai žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos