Pomidorai su pesto padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Pomidorai su pesto padažu

"Caprese" arba pomidorai su "Pesto" ir mocarelos sūriu yra tradicinis šaltas užkandis, kilęs iš Italijos. Šiandien šios salotos laikomos vienu iš nacionalinių Italijos patiekalų. Šį statusą "Caprese" įgijo dėl ypatingo spalvų derinio - raudona, balta ir žalia yra Italijos vėliavos spalvos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorai su pesto padažu Žingsnis 1
Paruoškite pesto padažą. Į dubenį sudėkite bazilikų lapelius, tarkuotą sūrį, nuluptą česnaką ir kedro riešutus. Pabarstykite druska ir supilkite alyvuogių aliejų. Kruopščiai susmulkinkite iki tyrės konsistencijos.

Žingsnis 2

Pomidorai su pesto padažu Žingsnis 2
Paruoškite itališką pesto su pomidorais. Pirmiausia paruoškite pomidorų pagrindą. Ant lėkštės sluoksniuokite pomidorus ir sūrį vienas ant kito, nuolat kaitaliodami, kol jie baigsis. Ant viršaus užpilkite pesto padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos