Pomidorai žiemai po kaprono dangčiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Pomidorai žiemai po kaprono dangčiu

Žiemos produktus su pomidorais paruošti lengviau nei kitus, todėl pomidorai stiklainiuose tapo tokie populiarūs tarp naminių marinatų. Žieminiams pomidorams ruošti geriau imti rudos spalvos daržoves, pageidautina, kad jos būtų su tankiomis odelėmis. Laikyti paruoštą produktą reikėtų šaltoje patalpoje. Paprastai jie išnešami į po grindimis arba dedami į rūsį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.71/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 1
Kad nereikėtų gaišti laiko, stiklainius sterilizuokite orkaitėje. 20 minučių virkite stiklainius 100 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Žingsnis 2

Pomidorai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir nuplaukite pomidorus po tekančiu vandeniu. Lengvai pradurkite pomidorų kotelius dantų krapštuku, kad kepdami jie nesprogtų.

Žingsnis 3

Pomidorai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 3
Į pusės litro talpos stiklainio dugną įdėkite 2 lauro lapus ir pomidorus. Tada sudėkite prancūziškas garstyčias, 5 saldžiuosius žirnelius ir česnaką.

Žingsnis 4

Pomidorai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 4
Iš anksto užvirinkite vandenį ir pripilkite indą verdančio vandens. Tada uždenkite indą dangteliu ir palikite pastovėti apie 15 minučių. Tada vandenį nuleiskite į puodą ir vėl užvirinkite su druska. Užpildykite stiklainį išvirusiu sūrymu.

Žingsnis 5

Pomidorai žiemai po kaprono dangčiu Žingsnis 5
Baigdami įpilkite aspirino arba acto, kad žieminiai pomidorai nesugestų. Uždarykite stiklainį kaproniniu dangteliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, apkepai, troškiniai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, pomidorai žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų užkandžiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos