Pomidorų ežiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pomidorų ežiai

Ežiai dažnai gaminami su pomidorų pastos padažu, pomidorų padažu arba konservuotais pomidorais. Tačiau ežiai bus daug sveikesni, jei juos gaminsite su šviežiais pomidorais. Pomidorai yra labai vertinga daržovė, o italų kalboje, iš kur kilęs jų pavadinimas, jie reiškia "auksinį obuolį". Pirmasis pasaulyje receptas, kuriame naudojami pomidorai, buvo įdėtas į 1692 m. Neapolyje išleistą kulinarijos knygą. Nuo to laiko kiekviena šalis sukūrė savo mėgstamiausius pomidorų patiekalus.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų ežiai Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir maltinukus. Morkas apie 10 min. troškinkite alyvuogių aliejuje, kol suminkštės, tada sudėkite pomidorus ir kartu troškinkite 3 min. Sudėkite į lėkštę. Sumaišykite faršą, svogūnus ir ryžius, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir raudonųjų pipirų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Pomidorų ežiai Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus su pomidorais. Iš maltos mėsos suformuokite ežiukus ir sudėkite juos į keptuvę vienu sluoksniu, ant viršaus sudėkite keptas morkas ir pomidorus ir užpilkite vandeniu. Uždenkite ežius dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos