Publikavimo data: 2024-04-05
Pomidorų humusas
Humusas su saulėje džiovintais pomidorais - tai rytietiškų skonių ir Viduržemio jūros regiono skonio dermė. Žydų virtuvėje humusas visada patiekiamas su pomidorais arba kepintomis paprikomis. Avinžirnių makaronus paruošti paprasta, bet ilgai trunka. Avinžirnius reikia ilgai mirkyti. Norėdami pagreitinti virimo laiką, galite įsigyti konservuotų avinžirnių. Kokybiškų konservuotų avinžirnių sudėtis: avinžirniai, geriamasis vanduo ir druska. Produktas yra paruoštas vartoti ir jo nereikia papildomai termiškai apdoroti.
Žingsnis 1
Paruoškite humusą. Į gilų dubenį sudėkite visus humuso ingredientus. Blenderiu susmulkinkite juos iki vientisos masės. Į tyrę įpilkite geriamojo vandens ir išmaišykite, kad būtų pakankamai tiršta. Pagal poreikį įberkite druskos ir prieskonių.
Kategorijos