Pomidorų humusas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Pomidorų humusas

Humusas su saulėje džiovintais pomidorais - tai rytietiškų skonių ir Viduržemio jūros regiono skonio dermė. Žydų virtuvėje humusas visada patiekiamas su pomidorais arba kepintomis paprikomis. Avinžirnių makaronus paruošti paprasta, bet ilgai trunka. Avinžirnius reikia ilgai mirkyti. Norėdami pagreitinti virimo laiką, galite įsigyti konservuotų avinžirnių. Kokybiškų konservuotų avinžirnių sudėtis: avinžirniai, geriamasis vanduo ir druska. Produktas yra paruoštas vartoti ir jo nereikia papildomai termiškai apdoroti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
409 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų humusas Žingsnis 1
Paruoškite humusą. Į gilų dubenį sudėkite visus humuso ingredientus. Blenderiu susmulkinkite juos iki vientisos masės. Į tyrę įpilkite geriamojo vandens ir išmaišykite, kad būtų pakankamai tiršta. Pagal poreikį įberkite druskos ir prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, humusas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos