Pomidorų ir suluguni salotos su alyvuogėmis ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pomidorų ir suluguni salotos su alyvuogėmis ir žolelėmis

Pagal šį receptą ruošiamos gruziniškos salotos, kurios išsiskiria neįprastu skonio deriniu ir nuostabiu aromatu. Patiekalas yra labai sotus ir sveikas. Išskirtinis šių salotų bruožas - graikiniai riešutai, kurie puikiai dera su švelniu sūriu ir sultingomis daržovėmis, jas papildydami ir padarydami dar gardesnes. Nepaisant daugybės ingredientų, patiekalą lengva paruošti ir jam pagaminti nereikia daug laiko. Jį galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų ir suluguni salotos su alyvuogėmis ir žolelėmis Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, o agurkus - apskritimais. Suluguni supjaustykite mažais kubeliais. Alyvuoges perpjaukite per pusę. Į dubenį sudėkite smulkintus graikinius riešutus, suberkite svan druską, kalendrą, hmeli-suneli ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Pomidorų ir suluguni salotos su alyvuogėmis ir žolelėmis Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į lėkštę sudėkite žolelių lapelius. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, agurkus, alyvuoges, alyvuoges ir suluguni griežinėlius. Paruoštas salotas apliekite linų sėmenų aliejumi ir apibarstykite smulkintais graikiniais riešutais su prieskoniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos