Publikavimo data: 2024-04-14
Pomidorų kepsnys
Šči yra populiari sriuba, tradicinis rusų virtuvės receptas. Yra daugybė šio patiekalo variantų, kai kurie iš jų - vegetariškos sriubos. Šči su pomidorais yra aromatingas dietinis patiekalas, idealiai tinkantis gavėnios ar vegetariškam valgiaraščiui.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus, supjaustykite pomidorus.
Žingsnis 2
Morkas stambiai sutarkuokite tarka.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žaliąsias petražoles ir česnakus.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją svogūnus, pomidorus, česnakus ir morkas.
Žingsnis 6
Sumaišykite ingredientus ir kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Sudėkite bulves ir kopūstus į puodą. Virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 8
Į sriubą įdėkite kepsnį.
Žingsnis 9
Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir virkite sriubą dar 3-5 minutes.
Žingsnis 10
Paruoštą sriubą supilkite į gražias lėkštes. Prieš patiekdami į kiekvieną porciją dėl grožio įberkite smulkintų žolelių. Gero apetito!
Kategorijos