Pomidorų kharcho pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Pomidorų kharcho

Charčo sriuba pagrįstai gali būti vadinama Gruzijos virtuvės perlu, nes ją pažįsta net tie, kurie niekada nėra buvę jos istorinėje tėvynėje. Ši sriuba išsiskiria sodriu pomidorų skoniu, tiršta konsistencija ir ryškiu aštriu aromatu. Pagrindinė paslaptis, padedanti pagaminti sėkmingą charcho sriubą, yra prieskonių ir šviežių žolelių gausa. Šiandien siūlome jums pasigaminti pomidorų sriubos kharcho versiją su rūkyta vištiena. Sriubos virimo procesas trunka tik 40 minučių, o rezultatas pranoksta net drąsiausius lūkesčius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų kharcho Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir svogūną. Morkas ir pomidorus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Pomidorų kharcho Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite rūkytą vištieną.

Žingsnis 3

Pomidorų kharcho Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas sudėkite į puodą ir kepkite daržoves augaliniame aliejuje, kol suminkštės.

Žingsnis 4

Pomidorų kharcho Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir pomidorus ir ant silpnos ugnies troškinkite daržoves dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Pomidorų kharcho Žingsnis 5
Sudėkite vištieną ir ryžius į puodą, užpilkite ingredientus vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.

Žingsnis 6

Pomidorų kharcho Žingsnis 6
Pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais, įberkite prieskonių ir česnakų. Virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 7

Pomidorų kharcho Žingsnis 7
Nukelkite kharcho nuo ugnies ir palikite jį 30 minučių brinkti. Supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos