Publikavimo data: 2024-04-01
Pomidorų kharcho
Charčo sriuba pagrįstai gali būti vadinama Gruzijos virtuvės perlu, nes ją pažįsta net tie, kurie niekada nėra buvę jos istorinėje tėvynėje. Ši sriuba išsiskiria sodriu pomidorų skoniu, tiršta konsistencija ir ryškiu aštriu aromatu. Pagrindinė paslaptis, padedanti pagaminti sėkmingą charcho sriubą, yra prieskonių ir šviežių žolelių gausa. Šiandien siūlome jums pasigaminti pomidorų sriubos kharcho versiją su rūkyta vištiena. Sriubos virimo procesas trunka tik 40 minučių, o rezultatas pranoksta net drąsiausius lūkesčius.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir svogūną. Morkas ir pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite rūkytą vištieną.
Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas sudėkite į puodą ir kepkite daržoves augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir pomidorus ir ant silpnos ugnies troškinkite daržoves dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite vištieną ir ryžius į puodą, užpilkite ingredientus vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių.
Žingsnis 6
Pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais, įberkite prieskonių ir česnakų. Virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 7
Nukelkite kharcho nuo ugnies ir palikite jį 30 minučių brinkti. Supilkite sriubą į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos