Pomidorų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Pomidorų kreminė sriuba

Pomidorų kreminė sriuba yra puikus patiekalas patiekimo požiūriu. Ją galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Jos receptūroje yra pomidorų. Pomidorų sriubą geriausia ruošti vasarą, daržovių nokimo laikotarpiu. Švieži pomidorai iš lysvės pasižymi nepakartojamu skoniu ir aromatu, kurio taip trūksta žiemos šiltnamio pomidorams. Paprastu patiekalo produktų sąrašu galima remtis ir kiekvieną kartą jį papildyti kuo nors nauju - daržovėmis, žolelėmis, pieno produktais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
26 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų kreminė sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Kepkite svogūnus keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol jie taps auksiniai, apie 7-8 minutes. Į svogūnus sudėkite pomidorus. Troškinkite 7-10 minučių, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite karštą vandenį, jei reikia, įberkite šiek tiek cukraus. Virkite daržoves 10 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Pomidorų kreminė sriuba Žingsnis 2
Baigkite ruošti sriubą. Mišinį sutrinkite trintuvu į tyrę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su paukštiena, sriubos su vištiena, sriubos, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, grietinėlės sriuba, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė, grietinėlės sriuba su sūriu

Kategorijos