Publikavimo data: 2024-04-06
Pomidorų kreminė sriuba
Pomidorų kreminė sriuba yra puikus patiekalas patiekimo požiūriu. Ją galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Jos receptūroje yra pomidorų. Pomidorų sriubą geriausia ruošti vasarą, daržovių nokimo laikotarpiu. Švieži pomidorai iš lysvės pasižymi nepakartojamu skoniu ir aromatu, kurio taip trūksta žiemos šiltnamio pomidorams. Paprastu patiekalo produktų sąrašu galima remtis ir kiekvieną kartą jį papildyti kuo nors nauju - daržovėmis, žolelėmis, pieno produktais.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Kepkite svogūnus keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol jie taps auksiniai, apie 7-8 minutes. Į svogūnus sudėkite pomidorus. Troškinkite 7-10 minučių, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite karštą vandenį, jei reikia, įberkite šiek tiek cukraus. Virkite daržoves 10 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti sriubą. Mišinį sutrinkite trintuvu į tyrę.
Kategorijos