Publikavimo data: 2024-03-27
Pomidorų marinavimas šaltuoju būdu
Šaltai marinuoti pomidorai yra ne tik paprasti ir skanūs, bet ir naudingi. Šis būdas leidžia išsaugoti visas naudingąsias daržovių savybes ir suteikia vitaminų dozę žiemą, kai jų taip reikia mūsų organizmui. Į marinatą galite dėti absoliučiai bet kokių prieskonių ir žolelių, aromatinių lsitochki ir net prieskonių. Išbandykite, eksperimentuokite!
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje 15 minučių, virkite dangtelius užsukdami.
Žingsnis 2
Krapus, česnaką ir aitriąją papriką sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite.
Žingsnis 3
Į sterilizuoto stiklainio dugną sudėkite sausą mišinį. Ant viršaus sudėkite pomidorus.
Žingsnis 4
Į puodą supilkite apie 0,5 l vandens, suberkite druską, actą, prieskonius ir lauro lapus. Užvirinkite.
Žingsnis 5
Leiskite marinatui atvėsti ir supilkite jį į pomidorų stiklainius. Suvyniokite stilizuotu virbalu ir laikykite tamsioje, vėsioje vietoje. Po savaitės galite pradėti naudoti suktuką.
Kategorijos