Publikavimo data: 2024-10-13
Pomidorų salotos su graikinių riešutų ir česnakų padažu
Beveik nė vienos salotos neapsieina be pomidorų. Dabar yra daugybė receptų, kurių pagrindinis ingredientas yra ši daržovė. Tiesą sakant, ne veltui: pomidoruose yra daug organinių rūgščių ir reto vitamino K, todėl pomidorai tokie populiarūs kulinarijoje.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Nuluptus riešutus ir česnaką susmulkinkite trintuvu. Įpilkite augalinio aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Palikite padažą 15 minučių pastovėti, kad riešutai ir česnakai sugertų aliejų.
Žingsnis 2
Ant griežinėliais supjaustytų pomidorų dėkite padažą ir pabarstykite smulkiai supjaustytais krapais. Indą uždenkite maistine plėvele ir 10 minučių įdėkite į šaldytuvą, kad pomidorai prisigertų sulčių, o padažas įsigertų į pomidorų sultis.
Kategorijos