Pomidorų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Pomidorų skrebučiai

Skrudintuvai su pomidorais traukia ne tik paprastumu, greitumu ir lengvu paruošimu, bet ir puikiu pomidorų skonio deriniu su daugeliu produktų: mėsa, sūriu, daržovėmis. Dėl to yra daugybė tokio užkandžio gaminimo variantų. Juos galima patiekti ant švediško stalo ir pasiimti su savimi kaip užkandžių patiekalą ir net paruošti kaip skanų priedą prie arbatos stalo. Tokiems skrebučiams geriau rinktis prinokusius, sultingus pomidorus ir pjaustyti juos labai aštriu peiliu, kad neišsiskirtų sultys.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Šakute sumaišykite bryndzą ir majonezą iki vientisos masės. Padažą storu sluoksniu užtepkite ant skrebučio. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite tarkuotu lydytu sūriu.

Žingsnis 2

Pomidorų skrebučiai Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Sudėkite skrebučius į kepimo indą ir 10 minučių kepkite 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos