Pomidorų sūrymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Pomidorų sūrymas

Pomidorų rassolnik - tai pikantiška pažįstamos sriubos versija. Ji ruošiama ir vegetariška, ir su mėsa. Laikui bėgant atsirado daugybė šio pirmojo patiekalo receptų ir variantų, tačiau privalomi rassolnik ingredientai vis dar yra sūdyti agurkai ir perlovka. Jie suteikia rassolnik unikalų skonį ir rūgštumą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų sūrymas Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite bet kokią mėsą, pvz., kiaulieną. Į verdantį sultinį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Palikite virti ant silpnos ugnies maždaug 1,5 valandos.

Žingsnis 2

Pomidorų sūrymas Žingsnis 2
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka.

Žingsnis 3

Pomidorų sūrymas Žingsnis 3
Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 4

Pomidorų sūrymas Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 5

Pomidorų sūrymas Žingsnis 5
Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 6

Pomidorų sūrymas Žingsnis 6
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 7

Pomidorų sūrymas Žingsnis 7
Keptuvėje apkepkite svogūną, morką ir česnaką. Sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite.

Žingsnis 8

Pomidorų sūrymas Žingsnis 8
Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Sudėkite perlines kruopas į sultinį ir virkite, kol jos bus paruoštos. Tada sudėkite supjaustytas bulves. Virkite apie 10 minučių.

Žingsnis 9

Pomidorų sūrymas Žingsnis 9
Į puodą sudėkite kepsnį, mėsą, marinuotus agurkus, pomidorų sultis ir lauro lapą. Išmaišykite ir palikite virti ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Pomidorų rasolnikas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos