Publikavimo data: 2024-04-09
Pomidorų sūrymas
Pomidorų rassolnik - tai pikantiška pažįstamos sriubos versija. Ji ruošiama ir vegetariška, ir su mėsa. Laikui bėgant atsirado daugybė šio pirmojo patiekalo receptų ir variantų, tačiau privalomi rassolnik ingredientai vis dar yra sūdyti agurkai ir perlovka. Jie suteikia rassolnik unikalų skonį ir rūgštumą.
Žingsnis 1
Į verdantį vandenį sudėkite bet kokią mėsą, pvz., kiaulieną. Į verdantį sultinį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Palikite virti ant silpnos ugnies maždaug 1,5 valandos.
Žingsnis 2
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 3
Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 5
Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 6
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 7
Keptuvėje apkepkite svogūną, morką ir česnaką. Sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite.
Žingsnis 8
Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Sudėkite perlines kruopas į sultinį ir virkite, kol jos bus paruoštos. Tada sudėkite supjaustytas bulves. Virkite apie 10 minučių.
Žingsnis 9
Į puodą sudėkite kepsnį, mėsą, marinuotus agurkus, pomidorų sultis ir lauro lapą. Išmaišykite ir palikite virti ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Pomidorų rasolnikas paruoštas.
Kategorijos