Pomidorų tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Pomidorų tartaletės

Nėra nieko skanesnio ir lengviau paruošiamo už pomidorų ir sūrio pyragėlius. Šių dviejų ingredientų pakanka, kad užkandis būtų lengvas ir gardus. O jei dar įdėsite šiek tiek česnako, tartaletės įgaus pikantiško aštrumo. Būtina pasirinkti kokybišką sūrį, kad jis būtų malonaus skonio ir šviežias. Paimkite vyšninių pomidorų - maži pomidorai turi būti sultingi ir prinokę.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų tartaletės Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į atskirą dubenį. Įdėkite česnako. Įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Pomidorų tartaletės Žingsnis 2
Įdarą įdarykite į tartaletes. Į kiekvieną tartaletę įdėkite įdaro. Ant viršaus uždėkite vyšninių pomidorų puseles.

Žingsnis 3

Pomidorų tartaletės Žingsnis 3
Iškepkite pyragėlius. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos tartaletes. Dėkite tartaletes į orkaitę 15 minučių. Kepkite 160 laipsnių temperatūroje, kad sūris išsilydytų, o viršus paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos