Publikavimo data: 2024-03-29
Pomidorų tartaletės
Nėra nieko skanesnio ir lengviau paruošiamo už pomidorų ir sūrio pyragėlius. Šių dviejų ingredientų pakanka, kad užkandis būtų lengvas ir gardus. O jei dar įdėsite šiek tiek česnako, tartaletės įgaus pikantiško aštrumo. Būtina pasirinkti kokybišką sūrį, kad jis būtų malonaus skonio ir šviežias. Paimkite vyšninių pomidorų - maži pomidorai turi būti sultingi ir prinokę.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į atskirą dubenį. Įdėkite česnako. Įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Įdarą įdarykite į tartaletes. Į kiekvieną tartaletę įdėkite įdaro. Ant viršaus uždėkite vyšninių pomidorų puseles.
Žingsnis 3
Iškepkite pyragėlius. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos tartaletes. Dėkite tartaletes į orkaitę 15 minučių. Kepkite 160 laipsnių temperatūroje, kad sūris išsilydytų, o viršus paruduotų.
Kategorijos