Pomidorų tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Pomidorų tartaletės

Nėra nieko skanesnio ir lengviau paruošiamo už pomidorų ir sūrio pyragėlius. Šių dviejų ingredientų pakanka, kad užkandis būtų lengvas ir gardus. O jei dar įdėsite šiek tiek česnako, tartaletės įgaus pikantiško aštrumo. Būtina pasirinkti kokybišką sūrį, kad jis būtų malonaus skonio ir šviežias. Paimkite vyšninių pomidorų - maži pomidorai turi būti sultingi ir prinokę.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų tartaletės Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į atskirą dubenį. Įdėkite česnako. Įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Pomidorų tartaletės Žingsnis 2
Įdarą įdarykite į tartaletes. Į kiekvieną tartaletę įdėkite įdaro. Ant viršaus uždėkite vyšninių pomidorų puseles.

Žingsnis 3

Pomidorų tartaletės Žingsnis 3
Iškepkite pyragėlius. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos tartaletes. Dėkite tartaletes į orkaitę 15 minučių. Kepkite 160 laipsnių temperatūroje, kad sūris išsilydytų, o viršus paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos