Publikavimo data: 2025-08-20
Populiari prancūziško stiliaus mėsa su korėjietiškomis morkomis
"Prancūziško stiliaus mėsa" - receptas, kuris jau seniai ir tvirtai įsitvirtino mūsų gyvenime nesuskaičiuojamais variantais ir receptais. Jis ruošiamas ir studentų bendrabučiuose, ir namuose šventiniam stalui. Iš privalomų patiekalo ingredientų yra mėsa, svogūnai, majonezas ir sūris, kartais dar vienas sluoksnis dedamas bulvių, supjaustytų apskritimais. Į įprastą receptą pridėjus korėjietiškų morkų, "prancūziška mėsa" tampa dar skanesnė, įgauna apetitą keliantį aromatą ir ryškią spalvą. Pabandykite gaminti mėsą būtent su korėjietiškomis morkomis, ir įprastas patiekalas įgaus naują skonį ir ryškų aromatą.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite pailgais maždaug mažojo piršto dydžio gabalėliais, sudėkite į kepimo indą, pasūdykite ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais, pavyzdžiui, maltais juodaisiais pipirais ir paprikomis. Sudėkite ⅓ susmulkinto svogūno, išmaišykite ir išklokite formos dugną.
Žingsnis 2
Ant viršaus sudėkite korėjietiškas morkas ir išlyginkite. Tada išdėliokite likusį svogūną ir lengvai patrinkite jį delnais, kad suminkštėtų. Išlyginkite ir visą viršų aptepkite majonezu. Išlyginkite šaukštu arba mentele, kad visi svogūnai tolygiai pasidengtų majonezu. Dėkite į įkaitintą orkaitę pusantros valandos.
Žingsnis 3
Po pusantros valandos apibarstykite viršų tarkuotu sūriu ir kepkite dar pusvalandį, kol apskrus. Išimkite iš orkaitės ir palikite pastovėti apie 10 minučių.
Kategorijos