Populiari prancūziško stiliaus mėsa su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Populiari prancūziško stiliaus mėsa su korėjietiškomis morkomis

"Prancūziško stiliaus mėsa" - receptas, kuris jau seniai ir tvirtai įsitvirtino mūsų gyvenime nesuskaičiuojamais variantais ir receptais. Jis ruošiamas ir studentų bendrabučiuose, ir namuose šventiniam stalui. Iš privalomų patiekalo ingredientų yra mėsa, svogūnai, majonezas ir sūris, kartais dar vienas sluoksnis dedamas bulvių, supjaustytų apskritimais. Į įprastą receptą pridėjus korėjietiškų morkų, "prancūziška mėsa" tampa dar skanesnė, įgauna apetitą keliantį aromatą ir ryškią spalvą. Pabandykite gaminti mėsą būtent su korėjietiškomis morkomis, ir įprastas patiekalas įgaus naują skonį ir ryškų aromatą.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Populiari prancūziško stiliaus mėsa su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite pailgais maždaug mažojo piršto dydžio gabalėliais, sudėkite į kepimo indą, pasūdykite ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais, pavyzdžiui, maltais juodaisiais pipirais ir paprikomis. Sudėkite ⅓ susmulkinto svogūno, išmaišykite ir išklokite formos dugną.

Žingsnis 2

Populiari prancūziško stiliaus mėsa su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Ant viršaus sudėkite korėjietiškas morkas ir išlyginkite. Tada išdėliokite likusį svogūną ir lengvai patrinkite jį delnais, kad suminkštėtų. Išlyginkite ir visą viršų aptepkite majonezu. Išlyginkite šaukštu arba mentele, kad visi svogūnai tolygiai pasidengtų majonezu. Dėkite į įkaitintą orkaitę pusantros valandos.

Žingsnis 3

Populiari prancūziško stiliaus mėsa su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 3
Po pusantros valandos apibarstykite viršų tarkuotu sūriu ir kepkite dar pusvalandį, kol apskrus. Išimkite iš orkaitės ir palikite pastovėti apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, paukštienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, prancūziško stiliaus mėsa, receptų knyga, prancūziško stiliaus mėsa su pomidorais, vištienos vakarienė, prancūziško stiliaus mėsa su sūriu

Kategorijos