Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais.

Prancūziška mėsa yra senas rusiškas patiekalas, kurį Aleksejui Orlovui išrado prancūzų virėjas. Pirminis prancūziškos mėsos variantas - tai kepti veršienos gabaliukai su bulvėmis ir grybais bešamelio padaže po sūrio kepurėle. Laikui bėgant patiekalas keitėsi. Pagal šį prancūziško stiliaus receptą ploni jautienos medalionai kepami su svogūnais ir kukurūzais po majonezo ir sūrio kepurėle.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 3
Mėsos gabalėlius apskrudinkite iki 5 mm storio. Mėsą iš abiejų pusių pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 4

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 4
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Ant formos dugno lygiu sluoksniu išdėliokite svogūnus ir ištepkite majonezu.

Žingsnis 5

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 5
Ant svogūnų sudėkite mėsą ir taip pat aptepkite ją majonezu.

Žingsnis 6

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 6
Ant mėsos sudėkite kukurūzus.

Žingsnis 7

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 7
Visą viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 8

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 8
Pasiųskite mėsą kepti į orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 9

Prancūziško stiliaus mėsa su kukurūzais. Žingsnis 9
Patiekalą papuoškite petražolių lapeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos