Prancūziško stiliaus mėsa su malta mėsa receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Prancūziško stiliaus mėsa su malta mėsa receptas

Nusprendėme į klasikinį prancūzišką mėsos patiekalą pažvelgti kitu kampu ir jo pagrindu imti maltą mėsą, o kad jis būtų sotesnis, papildyti jį bulvėmis ir pomidorais. Jei imsitės šio patiekalo, gausite kažką panašaus į troškinį su storu sūrio kepure. Iš karto yra keli privalumai: pirma, nereikia gaišti laiko pjaustant mėsą, antra, nereikia atskirai ruošti garnyro - jis jau yra.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziško stiliaus mėsa su malta mėsa receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite bulves, supjaustykite jas ir pomidorus nedideliais griežinėliais. Smulkiai sutarkuokite sūrį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir paruoškite kepimo indą.

Žingsnis 2

Prancūziško stiliaus mėsa su malta mėsa receptas Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Sudėkite maltą mėsą ir maišydami kepkite 5 minutes, pasūdykite ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Prancūziško stiliaus mėsa su malta mėsa receptas Žingsnis 3
Į kepimo indą sudėkite faršą ir svogūnus, ant viršaus paskleiskite bulves ir pomidorus, apšlakstykite majonezu ir pabarstykite sūriu. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 4

Prancūziško stiliaus mėsa su malta mėsa receptas Žingsnis 4
Patiekite patiekalą karštą, jei norite, pabarstytą žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos