Publikavimo data: 2024-10-13
Populiarioji mišrainė su grybais
Ši sriuba su staigiu mėsos, žuvies ar grybų sultiniu ir aštriais prieskoniais jau seniai patiko mūsų skoniui. Sovietų ir rusų virtuvėse ji buvo mėgstama tarp karštųjų pirmųjų patiekalų. Kiekviena šeimininkė žino soliakos receptus, tačiau šiuolaikinėje virtuvėje vyrauja lengvesnė soliaka ant grybų sultinio. Pagal mūsų receptą galėsite lengvai ir skaniai pasigaminti soliaką. Eksperimentuodama su ingredientais kiekviena šeimininkė gali išgauti naują skonį.
Žingsnis 1
Dešrą ir mėsą supjaustykite nedideliais griežinėliais. Lengvai apkepkite įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi. Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu ir užvirinkite. Į jį sudėkite apkeptą dešrą ir mėsą.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi, kol išgaruos drėgmė. Suberkite grybų prieskonius ir sudėkite į puodą.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus, pakepinkite juos keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite į puodą.
Žingsnis 4
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais, lengvai pakepinkite, sudėkite nuluptus, smulkiai supjaustytus pomidorus ir pomidorą. Toliau kartu kepkite 5 minutes. Sudėkite kepsnį į puodą, pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite lauro lapą ir susmulkintas žoleles. Uždenkite dangčiu ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Išjunkite dujas ir palikite kelias minutes pastovėti.
Kategorijos