Publikavimo data: 2024-06-09
Populiarios bulvės su grybais
Gaminant maistą yra puikių maisto produktų skonio derinių, o šeimininkės šiuos derinius gerai išmano. Vienas iš jų - bulvės ir grybai, kurių skonis ir aromatas puikiai papildo vienas kitą. Mūsų siūlomas paprasto ir skanaus patiekalo receptas padės greitai paruošti šeimos vakarienę iš paprasčiausių produktų, kurių visada yra šaldytuve. Ir jis padės jums, jei turėsite netikėtų svečių.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ant ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų. Kai jis gerai įkaista, sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytą svogūną. Kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Periodiškai pamaišykite medine mentele.
Žingsnis 2
Grybus išilgai supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. Sudėkite juos į keptuvę su svogūnais, sandariai uždenkite dangčiu ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Paruoštas bulves supjaustykite pusės centimetro storio apskritimais, sudėkite prie grybų ir svogūnų, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 30 minučių. Periodiškai nuimkite dangtį ir pamaišykite turinį. Baigiant virti patiekalą pasūdykite.
Kategorijos