Populiarūs lašišos ir avokadų suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Populiarūs lašišos ir avokadų suktinukai

Suši suktinukai arba tiesiog suktinukai yra tradicinio japoniško patiekalo sušių rūšis. Nepaisant rytietiškos kilmės, europiečiai jau seniai vertina išskirtinį suktinukų skonį. Per tūkstantmetę šio japoniško patiekalo istoriją sukurta šimtai receptų - nuo paprasčiausių iki egzotiškiausių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Populiarūs lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą suktinukams. Žuvį supjaustykite vidutinio storio griežinėliais (iki 1 cm storio). Paruoštą avokadą supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Populiarūs lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 2
Ant specialaus ritininio kilimėlio uždėkite maistinę plėvelę. Ant jos uždėkite norio lapą. Ant pusės nori lakšto plonu sluoksniu užtepkite ryžių, o ant viršaus uždėkite paruoštų ryžių ir avokadų.

Žingsnis 3

Populiarūs lašišos ir avokadų suktinukai Žingsnis 3
Naudodami kilimėlį susukite ritinį. Jis turi būti pakankamai tvirtas, kad gerai išlaikytų formą. Įmerkite ritinėlį į sezamo sėklas. Suktinuką supjaustykite vienodais 3 cm storio apskritimais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos