Publikavimo data: 2024-06-09
Populiarūs lašišos ir avokadų suktinukai
Suši suktinukai arba tiesiog suktinukai yra tradicinio japoniško patiekalo sušių rūšis. Nepaisant rytietiškos kilmės, europiečiai jau seniai vertina išskirtinį suktinukų skonį. Per tūkstantmetę šio japoniško patiekalo istoriją sukurta šimtai receptų - nuo paprasčiausių iki egzotiškiausių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą suktinukams. Žuvį supjaustykite vidutinio storio griežinėliais (iki 1 cm storio). Paruoštą avokadą supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Ant specialaus ritininio kilimėlio uždėkite maistinę plėvelę. Ant jos uždėkite norio lapą. Ant pusės nori lakšto plonu sluoksniu užtepkite ryžių, o ant viršaus uždėkite paruoštų ryžių ir avokadų.
Žingsnis 3
Naudodami kilimėlį susukite ritinį. Jis turi būti pakankamai tvirtas, kad gerai išlaikytų formą. Įmerkite ritinėlį į sezamo sėklas. Suktinuką supjaustykite vienodais 3 cm storio apskritimais.
Kategorijos