Publikavimo data: 2024-06-08
PP ežio receptas
Be aliejaus troškinti ežiai - tikras atradimas geros mitybos mėgėjams. Tai labai paprastas ir skanus patiekalas, kurio receptą galite įsidėmėti. Ežiukai išverdami greitai, juose yra daug baltymų ir mažai kalorijų. Patiekalo pagrindą sudaro malta vištiena, tarkuota cukinija, kiaušinis ir prieskoniai. Įdarui galima naudoti ne tik vištieną. Vištieną galima pakeisti kalakutiena, veršiena arba liesa jautiena. Troškinant gaunami labai švelnūs ežiukai, kuriuos galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos faršą. Į dubenį su malta mėsa sudėkite tarkuotas cukinijas, virtus ryžius, miltus, kiaušinį, druską, pipirus ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Imkite paruoštą maltą mėsą ir formuokite vienodos formos ežiukus.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Suformuotus kotletus sudėkite į nepridegančią keptuvę ir statykite ant silpnos ugnies. Į keptuvę neįpilkite aliejaus, įpilkite šiek tiek vandens, uždenkite ir troškinkite apie 20-30 minučių, kol iškeps.
Kategorijos