PP ežio receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

PP ežio receptas

Be aliejaus troškinti ežiai - tikras atradimas geros mitybos mėgėjams. Tai labai paprastas ir skanus patiekalas, kurio receptą galite įsidėmėti. Ežiukai išverdami greitai, juose yra daug baltymų ir mažai kalorijų. Patiekalo pagrindą sudaro malta vištiena, tarkuota cukinija, kiaušinis ir prieskoniai. Įdarui galima naudoti ne tik vištieną. Vištieną galima pakeisti kalakutiena, veršiena arba liesa jautiena. Troškinant gaunami labai švelnūs ežiukai, kuriuos galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

PP ežio receptas Žingsnis 1
Paruoškite vištienos faršą. Į dubenį su malta mėsa sudėkite tarkuotas cukinijas, virtus ryžius, miltus, kiaušinį, druską, pipirus ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Imkite paruoštą maltą mėsą ir formuokite vienodos formos ežiukus.

Žingsnis 2

PP ežio receptas Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Suformuotus kotletus sudėkite į nepridegančią keptuvę ir statykite ant silpnos ugnies. Į keptuvę neįpilkite aliejaus, įpilkite šiek tiek vandens, uždenkite ir troškinkite apie 20-30 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos