Publikavimo data: 2025-08-20
PP kalakutienos salotos
Keptos kalakutienos salotos su Pekino kopūstais - sotus ir sveikas patiekalas. Kartu su natūraliu jogurto padažu mėsa salotose tampa minkšta ir švelni. Kopūstai, kuriuose gausu ląstelienos, padeda virškinti ir įsisavinti mėsą. Saldžiosios paprikos, žirneliai ir kukurūzai suteikia patiekalui ryškių spalvų ir sultingą daržovių skonį.
Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi. Sudėkite mėsą ir kepkite gabalėlius, kol apskrus, 3-4 minutes. Kepkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Dubenyje sumaišykite pekino kopūstus, kalakutieną, paprikas, konservuotus žirnelius ir kukurūzus. Apšlakstykite natūraliu jogurtu, druska ir pipirais. Išmaišykite.
Kategorijos