Publikavimo data: 2025-08-20
PP salotos su pekino kopūstais
Pekino kopūstai savo skoniu ir išvaizda primena "Iceberg" salotas. Tačiau ši daržovė yra šiek tiek kietesnės struktūros. Kopūstų privalumai slypi dideliame citrinos rūgšties, karotino kiekyje ir mažoje energetinėje vertėje. Tiksliau, neigiama kaloringumu. Tai reiškia, kad šiam kopūstui suvirškinti organizmas išeikvoja daugiau energijos, nei gauna iš šios daržovės. Iš Pekino kopūstų galima paruošti labai skanių salotų, kurios puikiai tinka kaip lengvas užkandis prie mėsos.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadą. Perpjaukite vaisių išilgai per pusę. Peiliu išskobkite kauliukus ir pašalinkite juos. Daržovių skustuku pašalinkite avokado odelę. Minkštimą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Paruoškite "Pep" salotas su pekino kopūstais. Į dubenį sudėkite pomidorus, paprikas ir pekino kopūstus. Įdėkite avokadą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos