Publikavimo data: 2024-06-08
PP veršienos jautienos stroganoff
Norėdami pasigaminti jautienos stroganoff, pasirinkite viršutinę ir vidinę veršienos kumpio, nugarinės arba nugarinės dalį. Šviežia veršiena turi būti šviesiai raudonos arba rausvos spalvos. Kuo tamsesnė mėsa, tuo vyresnis žmogus. Atitinkamai mėsa nebebus tokia minkšta kaip 3-8 mėnesių amžiaus veršelių mėsa. Veršiena yra mažai kaloringas produktas, kuris puikiai tinka dietai ir tinkamai mitybai.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies ir ištirpinkite joje sviestą. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite 3-4 minutes, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 2
Apkepkite veršieną. Sudėkite veršienos gabaliukus į keptuvę su svogūnais. Retkarčiais pamaišydami kepkite ant didelės ugnies 5-7 minutes, kol mėsa iškeps iš visų pusių. Sumažinkite ugnį ir ant mėsos supilkite jogurtą, pagardinkite pipirais, išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Likus 5 minutėms iki mėsos paruošimo, patiekalą pasūdykite.
Kategorijos