PP virtos salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

PP virtos salotos

Šios lengvos salotos iš virtos vištienos krūtinėlės, virtų kiaušinių, agurkų ir žaliųjų žirnelių puikiai tiks dietiniam valgiaraščiui. Kad salotos būtų dar sveikesnės, valgomąją druską galite pakeisti jūros druska ir vartoti mažiau riebaus jogurto. Jogurtą taip pat galima pakeisti neriebia grietine, įmaišyti mėgstamų prieskonių. Vietoj konservuotų žirnelių galite rinktis konservuotus kukurūzus, o vietoj vištienos - virti kalakutieną.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

PP virtos salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Į puodą įpilkite vandens, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Tada pasūdykite ir įmeskite vištienos krūtinėlę, kuri turėtų virti 30-40 minučių. Tada ją atvėsinkite ir atskirkite rankomis. Į puodą įmuškite kiaušinius ir virkite juos 7-10 minučių. Tada atvėsinkite, nulupkite lukštus, atskirkite baltymus nuo trynių ir smulkiai supjaustykite baltymus. Taip pat smulkiai supjaustykite agurką.

Žingsnis 2

PP virtos salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite vištieną, kiaušinių baltymus, agurkus ir žirnelius į salotinę. Salotas pasūdykite, užpilkite jogurtu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, virtos daržovių salotos, paprasta, sala, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, užpilamas padažas, salotos naujiems metams, karštieji patiekalai naujiems metams, sudėtyje nėra bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su marinuotais agurkais, užpilo su raugintais kopūstais, salotos su baltosiomis pupelėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, salotos su augaliniu aliejumi, garnyras su baltosiomis pupelėmis

Kategorijos