Publikavimo data: 2025-08-20
Prancūziška mėsa pagal mėgstamą receptą
Nusprendžiau paskelbti šį receptą, nes tai mėgstamiausias mano vyro patiekalas, ir jis sako, kad jis skanesnis už tą, kurio niekur nesu ragavusi, mėsa gaunasi labai švelni ir skani!
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite pipirais, druska, prieskoniais ir sudėkite į formą ant pergamentinio popieriaus.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite apskritais griežinėliais.
Žingsnis 4
Mėsą aptepkite majonezu ir pabarstykite žaliaisiais svogūnais (pagal skonį).
Žingsnis 5
Ant majonezo uždėkite pomidorų griežinėlių.
Žingsnis 6
Sutarkuokite sūrį ir gausiai apibarstykite mėsą.
Žingsnis 7
Ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Kategorijos