Publikavimo data: 2024-10-23
Prancūziška mėsa su paprika multicooker įrenginyje
Šis receptas yra kompiliacija: paėmiau po truputį iš visų šaltinių, kažką pridėjau ir improvizavau. Pirmą kartą apie šį patiekalą sužinojau iš savo močiutės ir visada stebėdavau, kaip ji jį gamina. Tikiuosi, kad jums patiks. Jo pliusas tas, kad jis labai greitas, skanus ir maistingas, ypač mūsų mėgstamiems vyrams.
Žingsnis 1
Atšildytą kiaulieną supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais ir apskrudinkite, pabarstykite druska ir saldžiąja paprika.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į multicookerį, aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite žiedais, o pievagrybius - griežinėliais.
Žingsnis 4
Pirmiausia sudėkite pomidorus, įpilkite dar truputį majonezo, tada grybus.
Žingsnis 5
Nustatykite "multicooker" kepimo programą 25 minutėms 150 laipsnių Celsijaus temperatūroje ir likus 5-7 minutėms iki pabaigos ant viršaus uždėkite sūrį.
Kategorijos