Publikavimo data: 2024-09-17
Prancūziška vištiena sotiems pietums.
Mano mėgstamiausios močiutės receptas. Patiekalas gaunasi tūkstantį kartų skanesnis už restoranuose gaminamus patiekalus. Šis receptas taps jūsų išsigelbėjimu ir tuo metu, kai reikia paruošti sočią vakarienę vyrui, ir kai vaikai prašo ko nors neįprasto ir skanaus, ir kai iki svečių atvykimo lieka valanda, o jūs dar neparuošėte pagrindinio patiekalo. Jis skanus.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūną, pakepinkite keptuvėje ant vidutinės ugnies. Svarbiausia, kad grybai nesudegtų.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite juostelėmis ir suplakite virtuviniu plaktuvu. Pabarstykite druska ir pipirais. Į kiekvieną filė griežinėlį įlašinkite po lašelį majonezo padažo ir šaukštu arba peiliu aptepkite visą mėsos paviršių.
Žingsnis 3
Į pirmąjį sluoksnį sudėkite kubeliais supjaustytą pomidorą.
Žingsnis 4
Ant pomidorų apskritimų užtepkite 1,5 valgomojo šaukšto grybų mišinio. Tada sutarkuokite sūrį smulkia tarka ir ant viršaus užbarstykite storą sūrio sluoksnį.
Žingsnis 5
Sudėkite mėsą ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 180˚C įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Tada sumažinkite iki 130˚C ir kepkite mėsą dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Išjunkite orkaitę, bet neišimkite mėsos. Leiskite sūriui išsilydyti ir gerai sukietėti.
Kategorijos