Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje

Prancūziškai pagaminta vištiena su grybais - puikus karštas patiekalas šventiniam stalui. Dėl grybų vištienos krūtinėlė būna ypač minkšta ir sultinga. Galite naudoti kitus grybus, o norėdami dietinio patiekalo varianto majonezą pakeiskite grietine.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje Žingsnis 1
Vištienos filė be kaulų.

Žingsnis 2

Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir grybus, sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę sudėkite į kepimo indą, pagal skonį įberkite druskos ir sausų žolelių, aptepkite majonezu.

Žingsnis 4

Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje Žingsnis 4
Ant majonezo sluoksnio sudėkite svogūnus ir grybus.

Žingsnis 5

Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje Žingsnis 5
Apšlakstykite grybus majonezu ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 6

Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje Žingsnis 6
Kepkite vištieną prancūziškuoju būdu 25-30 minučių, kol iškeps. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, paukštienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, prancūziško stiliaus mėsa, receptų knyga, prancūziško stiliaus mėsa su pomidorais, vištienos vakarienė, prancūziško stiliaus mėsa su sūriu

Kategorijos