Publikavimo data: 2024-03-29
Prancūziška vištiena su grybais orkaitėje
Prancūziškai pagaminta vištiena su grybais - puikus karštas patiekalas šventiniam stalui. Dėl grybų vištienos krūtinėlė būna ypač minkšta ir sultinga. Galite naudoti kitus grybus, o norėdami dietinio patiekalo varianto majonezą pakeiskite grietine.
Žingsnis 1
Vištienos filė be kaulų.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir grybus, sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę sudėkite į kepimo indą, pagal skonį įberkite druskos ir sausų žolelių, aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Ant majonezo sluoksnio sudėkite svogūnus ir grybus.
Žingsnis 5
Apšlakstykite grybus majonezu ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 6
Kepkite vištieną prancūziškuoju būdu 25-30 minučių, kol iškeps. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!
Kategorijos