Publikavimo data: 2025-08-19
Prancūziškas vištienos troškinys
Karštas padažas su vištiena tiks prie bet kokio garnyro.
Žingsnis 1
Pastatykite keptuvę ant ugnies, įpilkite 2 šaukštus aliejaus ir įkaitinkite. Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į keptuvę ir apkepkite. Į vištieną įdėkite sviesto, smulkintų žaliųjų svogūnų, pjaustytų grybų, druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Įdėkite čiobrelių ir lauro lapų. Įdėkite šaukštą grietinės, šaukštą miltų, supilkite vištienos sultinį, įberkite garstyčių, imbiero,.Agurkus supjaustykite apskritimais ir sudėkite į keptuvę. Viską išmaišykite. Troškinkite 10 minučių.
Kategorijos